Адреса:
Україна, Київ

E-mail:
777publicity@gmail.com
 
Новини / події / оприлюднені результати першого дослідження ринку PR-послуг в Україні
21 Лютого 2007

21 лютого 2007 р. в Києві в конференц-залі УНІАН були оприлюднені результати першого дослідження ринку PR-послуг в Україні.



21 лютого 2007 р. в Києві в конференц-залі УНІАН були оприлюднені результати першого дослідження ринку PR-послуг в Україні.

 

Дослідження було проведене в січні-лютому 2007 р. компанією стратегічних комунікацій Publicity Creating і агенством повного циклу Бюро Маркетингових Технологій. Дослідження проводилося методом експертного інтерв'ю face-to-face серед представників великих компаній, що працюють на фінансовому, будівельному, автомобільному, FMCG та інших ринках. Під час дослідження було опитано 60 представників компаній, що безпосередньо відповідають за PR-діялність.
 

Руслана Плис, Керуючий партнер, Директор зі стратегії та креативу Publicity Creating: "Оператори PR-ринку і громадські організації повинні зайняти більш чітку позицію. Ринок PR більше не може бути додатком до рекламного   це серйозно уповільнює розвиток PR-сфери. Дослідження показало   клієнти вимагають чіткого розрізнення понять "реклама" і "PR" і чекають від PR-агенцій професійної роботи відповідно до західних стандартів".
 

15.12.2022
Новий продукт - Етична PR експертиза
5.09.2022
Прийнято програму по роботі з клієнтами на 2022-2023 р.р.
5.04.2022
Чому одному бренду може бути вигідно просувати усю товарну категорію
Обговорення