Адреса:
Україна, Київ

E-mail:
777publicity@gmail.com
 
Новини / події / Оголошено конкурс ДієСлово на кращу статтю по темі "Ринок PR в Україні"
5 Січня 2007

Компанією стратегічних комунікацій Publicity Creating оголошено конкурс "ДієСлово" на кращий статейний матеріал з тематики "Ринок PR в Україні" серед журналістів українських друкованих ЗМІ, українських Інтернет-видань та інформаційних Інтернет-порталів.



Компанією стратегічних комунікацій Publicity Creating оголошено конкурс "ДієСлово" на кращий статейний матеріал з тематики "Ринок PR в Україні" серед журналістів українських друкованих ЗМІ, українських Інтернет-видань та інформаційних Інтернет-порталів. Конкурс проводиться вдруге і присвячується 10 річниці компанії Publicity Creating.
 


Метою конкурсу є сприяння більш глибокому і активному висвітленню розвитку українського ринку PR-послуг, підтримка талановитих журналістів і авторів, які пишуть на теми, пов'язані з піар-діяльністю та піар-індустрією. В конкурсі прийматимуть  участь тільки редакційні статті, опубліковані протягом 2006/2007 р.р. (з 1 січня 2006 р. по 20 грудня 2007 р.).


Учасником конкурсу може стати кожен автор статейного матеріалу (огляду, репортажу, інтерв'ю, статті, серії заміток) на теми, пов'язані з ринком PR-послуг в цілому чи безпосередньо з PR-послугами. Для участі в конкурсі потрібно заповнити заявку і прислати копію опублікованої статті факсом чи електронною поштою (для статей, опублікованих в Інтернет   достатньо прислати посилання).


Роботи будуть прийматися до 20 грудня 2007 року.
 

15.12.2022
Новий продукт - Етична PR експертиза
5.09.2022
Прийнято програму по роботі з клієнтами на 2022-2023 р.р.
5.04.2022
Чому одному бренду може бути вигідно просувати усю товарну категорію
Обговорення