Адреса:
Україна, Київ

E-mail:
777publicity@gmail.com
 
Новини / угоди / Publicity Creating уклала контракт на комплексне просування компанії Ліконд, постачальника кондиціонерів Daikin
10 Січня 2008

Publicity Creating уклала річний контракт на комплексне PR-просування компанії "Ліконд" - провідного оператора преміум-сегмента на кондиціонерному ринку України.



Publicity Creating уклала річний контракт на комплексне PR-просування компанії "Ліконд" - провідного оператора преміум-сегмента на кондиціонерному ринку України. "Ліконд" є офіційним постачальником  кліматичної техніки ТМ Daikin (Японія).


Комплексна програма розрахована на 3 роки і включає  розробку стратегії, інформаційної моделі,  PR-кампанію в ЗМІ, зв'язки із ЗМІ, організацію PR-заходів, проведення конкурсу для журналістів і інші інструменти. Комунікаційна програма базується на регулярних маркетингових дослідженнях ринку.


Publicity Creating також де-факто виконує  функції пресс-офіса Daikin в Україні, здійснюючи  розповсюдження інформації про продукцію ТМ Daikin в ЗМІ, організацію пресс-заходів, проведення  конкурсу для журналістів, який проходить чотири роки за підтримки Daikin Europe N.V.               


Співпраця з Publicity Creating активно сприяє  рішенню бізнес-задач компанії "Ліконд", а також збільшенню рівня популярності і формуванню репутації  ТМ Daikin в Україні.
 

15.12.2022
Новий продукт - Етична PR експертиза
5.09.2022
Прийнято програму по роботі з клієнтами на 2022-2023 р.р.
5.04.2022
Чому одному бренду може бути вигідно просувати усю товарну категорію
Обговорення