Адреса:
Україна, Київ

E-mail:
777publicity@gmail.com
 
Новини / угоди / Publicity Creating укладено угоду з Групою компаній «Рубін»
16 Лютого 2010

Publicity Creating укладено угоду про PR-просування Групи компаній „Рубін”, відомої на українському ІТ-ринку як ексклюзивний постачальник сумісних витратних матеріалів ТМ ColorWay.



Publicity Creating укладено угоду про PR-просування Групи компаній „Рубін”, відомої на українському ІТ-ринку як ексклюзивний постачальник сумісних витратних матеріалів ТМ ColorWay.

Publicity Creating буде виконувати PR-супровід усіх напрямів Групи компаній „Рубін”:

1. Мережа роздрібних магазинів „Рубін”, яка на сьогодні складається зі спеціалізованих салонів-магазинів у Києві та області. Крім того, до кінця року планується подальше розширення мережі.
2. Низка спеціалізованих Інтернет-магазинів.
3. Сервісний центр „Рубін”, що здійснює гарантійне й післягарантійне обслуговування продукції торгових марок ColorWay і RUBIN. Підрозділ сервісного центру – тестова лабораторія, головною метою якої є контроль за якістю продукції.
4. Виробничий центр „Рубін”, котрий забезпечує складання комп’ютерів ТМ RUBIN, а також підготовку сумісних витратних матеріалів до реалізації.
5. Логістичний центр „Рубін”, серед завдань якого – поставки ІТ-техніки й витратних матеріалів в Україну та по Україні.
6. Центр по роботі з торговими мережами і роздрібними точками „Рубін”.

«Publicity Creating має багаторічний позитивний досвід PR-просування клієнтів у ІТ-сфері, також неодноразово працювала з крупними компаніями, що мають кілька напрямів діяльності. У результаті запланованої кампанії ми плануємо досягти високих маркетингових результатів для клієнта», - зазначив генеральний директор Publicity Creating Валерій Курейко.
 

15.12.2022
Новий продукт - Етична PR експертиза
5.09.2022
Прийнято програму по роботі з клієнтами на 2022-2023 р.р.
5.04.2022
Чому одному бренду може бути вигідно просувати усю товарну категорію
Обговорення