Адреса:
Україна, Київ

E-mail:
777publicity@gmail.com
 
Новини / угоди / Publicity Creating підписана угода про просування українського виробника клінкерної цегли
27 Лютого 2009
У межах угоди Publicity Creating буде здійснювати комплекс комунікацій в галузі репутаційного та маркетингового PR компанії і продукції ТМ "КлінКЕРАМ".

 



Компанія стратегічних комунікацій Publicity Creating (Київ) уклала річний контракт на просування компанії "Керамейя" - провідного виробника клінкерної керамічної цегли.

У межах угоди Publicity Creating буде здійснювати комплекс комунікацій в галузі репутаційного та маркетингового PR компанії і продукції ТМ "КлінКЕРАМ": PR-кампанію в ЗМІ, PR-заходи, підтримку участі у виставках, консалтинг.
Компанія "Керамейя" працює на ринку з 2007 року і спеціалізується на виробництві клінкерної керамічної цегли –облицювального стінного матеріалу преміум-класу.

Компанія створена за підтримки інвестиційного венчурного фонду Horizon Capital. Обсяг інвестицій у запуск лінії з виробництва клінкерної цегли ТМ "КлінКЕРАМ" складає 18 млн. долл. США.

Виробничі площі компанії розташовані у місті Суми. Сьогодні на повну потужність працює лінія з виробництва клінкерної цегли, яка дозволяє випускати 30 млн. шт. цегли на рік. У планах компанії "Керамейя" - розширення асортименту продукції і виведення на ринок саббрендів "БрукКЕРАМ", "ДахКЕРАМ" та інших.

Директор Publicity Creating Валерій Курейко зазначив: "У зв'язку з кризою на будівельному ринку, великі виробники все більше уваги звертають на PR як ефективний інструмент, що сприяє вирішенню бізнес-завдань. Сьогодні в галузі комунікацій дуже важливими є активна позиція, грамотна інформаційна політика і комплексний підхід – це дозволить зберегти вкладені інвестиції".
 

15.12.2022
Новий продукт - Етична PR експертиза
5.09.2022
Прийнято програму по роботі з клієнтами на 2022-2023 р.р.
5.04.2022
Чому одному бренду може бути вигідно просувати усю товарну категорію
Обговорення