Адреса:
Україна, Київ

E-mail:
777publicity@gmail.com
 
Новини / реалізовані проекти / Відеоінтерв’ю як ефективний засіб просування: досвід Publicity Creating
29 Жовтня 2010
 

У 2010 році фахівцями компанії Publicity Creating було реалізовано низку відео інтерв’ю для клієнтів.



У 2010 році фахівцями компанії Publicity Creating було реалізовано низку відео інтерв’ю для клієнтів. Відео як складова частина комплексних комунікаційних програм дозволяє вирішити такі завдання: персоніфікація компанії та бренду, PR першої особи, інформування споживачів та партнерів «з перших рук», формування знання про продукцію та послуги.
Зараз на завершальній стадії втілення перебувають кілька таких проектів. Зокрема, триває цикл відеоінтервʼю для компанії ЛІКОНД, офіційного торгового партнера японської корпорації DAIKIN в Україні. Основні питання, що висвітлюються - актуальна інформація та відомості про новинки й тренди на кліматичному ринку України та світу.
Також готується низка відеоінтервʼю для компанії «Е-Консалтинг», Золотого партнера Microsoft®. Основним завданням є поширення інформації про CRM- систему на платформі Microsoft Dynamics™ CRM, а також про переваги, які вона забезпечує для розвитку бізнесу.
Для українського виробника натуральної «живої» косметикиТМ Iren Bukur розроблено сценарії відеороликів і відзнято матеріал, спрямований на широке коло кінцевих споживачів. Специфіка цільової аудиторії зумовила майданчики для розміщення матеріалу - Інтернет-відеоресурси та соціальні мережі.
У першу чергу, відеоінтерв’ю – ефективний спосіб безпосереднього спілкування компанії з цільовою аудиторією, підкріплений аудіовізуальним рядом, вважають фахівці Publicity Creating.
Генеральний директор компанії Publicity Creating Валерій Курейко вважає: «Під час відеоінтерв’ю представник компанії отримує унікальну можливість напряму звернутися до своєї цільової аудиторії, при цьому надзвичайно важливим є фактор особистого впливу спікера. Але, щоб такий метод був ефективним, потрібно пам’ятати такі аксіоми, як регулярність, продуманість тематики, і майданчиків для розміщення відеоінтерв’ю».
 

15.12.2022
Новий продукт - Етична PR експертиза
5.09.2022
Прийнято програму по роботі з клієнтами на 2022-2023 р.р.
5.04.2022
Чому одному бренду може бути вигідно просувати усю товарну категорію
Обговорення