Адреса:
Україна, Київ

E-mail:
777publicity@gmail.com
 
Новини / реалізовані проекти / Системний PR для систем внутрішнього тепло- та водопостачання
19 Січня 2009
В ході співпраці Publicity Creating та Представництва KAN в Україні була проведена комплексна PR-кампанія серед фахівців будівельного ринку і налагоджені зв'язки зі ЗМІ.

 



Представництво KAN в Україні впродовж 2008 року співпрацювало із компанією Publicity Creating у сфері комплексного обслуговування в галузі зв'язків з громадськістю.

В ході співпраці була проведена комплексна PR-кампанія серед фахівців будівельного ринку і налагоджені зв'язки з представниками основних спеціалізованих ЗМІ, що дозволить в майбутньому формувати їх лояльність до компанії, її послуг та продуктів.

В результаті проведеної роботи було написано і поширено більше 20 прес-релізів, підготовлено 18 статей різної спрямованості (іміджеві, технічні, інформаційні та для кінцевих споживачів) і проведена прес-конференція для ЗМІ. За результатами співпраці отримано понад 400 редакційних публікацій в ЗМІ (преса і Інтернет).

Як відзначив Геннадій Вікторович Куно, директор Представництва КАN в Україні роботи виконувалися оперативно та якісно, а звіти надавалися своєчасно і в повному обсязі . В цілому, компанія Publicity Creating проявила себе як надійний і відповідальний партнер.
 

15.12.2022
Новий продукт - Етична PR експертиза
5.09.2022
Прийнято програму по роботі з клієнтами на 2022-2023 р.р.
5.04.2022
Чому одному бренду може бути вигідно просувати усю товарну категорію
Обговорення