Адреса:
Україна, Київ

E-mail:
777publicity@gmail.com
 
Новини / реалізовані проекти / Publicity Creating організовано всеукраїнську конференцію для дилерів DAIKIN
16 Квітня 2010
 

У квітні Publicity Creating було організовано всеукраїнську конференцію для дистриб’юторів та дилерів японської корпорації DAIKIN.



У квітні Publicity Creating було організовано всеукраїнську конференцію для дистриб’юторів та дилерів японської корпорації DAIKIN. Проект було виконано на замовлення європейської штаб-квартири цієї транснаціональної компанії - Daikin Europe N.V. (Брюссель).

Захід пройшов у київському готелі „Русь” у форматі технічного семінару, на якому були присутні більше 120 спеціалістів з усіх регіонів України. Насамперед, це представники авторизованих торгових партнерів DAIKIN в Україні та їх численні дилери.

Під час технічного семінару представник московського офісу компанії DAIKIN Europe N.V. ознайомив фахівців кліматичної галузі з технічними особливостями всіх типів обладнання, які DAIKIN реалізує на українському ринку в 2010 році, акцентуючи на нових розробках та модернізаційних нововведеннях.

„Ми регулярно співпрацюємо із європейською штаб-квартирою світового лідера кліматичного обладнання. У минулому році нами було організовано всеукраїнську конференцію дилерів DAIKIN у Туреччині, яка, за відгуками замовників, відбулася на дуже високому рівні. У нинішньому сезоні заплановано ще два заходи для партнерів DAIKIN, організаційну роботу по проведенню яких також виконає наша компанія”, - зазначив генеральний директор Publicity Creating Валерій Курейко.
 

15.12.2022
Новий продукт - Етична PR експертиза
5.09.2022
Прийнято програму по роботі з клієнтами на 2022-2023 р.р.
5.04.2022
Чому одному бренду може бути вигідно просувати усю товарну категорію
Обговорення