Адреса:
Україна, Київ

E-mail:
777publicity@gmail.com
 
Новини / реалізовані проекти / Publicity Creating організовано прес-конференцію для компанії "Керамейя"
3 Червня 2009
В ІА "Українські Новини" відбулася прес-конференція на тему "Стан і перспективи розвитку виробництва елітних будматеріалів в Україні".


На початку червня 2009 р. в ІА "Українські Новини" відбулася прес-конференція на тему "Стан і перспективи розвитку виробництва елітних будматеріалів в Україні", організована компанією стратегічних комунікацій Publicity Creating для компанії "Керамейя". Протягом заходу фахівці ринку будівельних матеріалів поділилися своїм баченням ситуації на ринку і тенденціями його розвитку.

В рамках організації заходу компанією Publicity Creating були проведені всі роботи по розробці, організації і проведенню прес-конференції. Присутні на ній журналісти отримали актуальну інформацію з перших рук.

Як відзначив генеральний директор Publicity Creating Валерій Курейко: "Сьогодні громадськість гостро потребує позитивної інформації. Досвід компаній, які продовжують працювати і розвиватися, навіть в умовах кризи, цікавий і ЗМІ, і фахівцям, і діловому середовищу в цілому. На прес-заході компанія "Керамейя" надала саме таку інформацію".
 

15.12.2022
Новий продукт - Етична PR експертиза
5.09.2022
Прийнято програму по роботі з клієнтами на 2022-2023 р.р.
5.04.2022
Чому одному бренду може бути вигідно просувати усю товарну категорію
Обговорення