Адреса:
Україна, Київ

E-mail:
777publicity@gmail.com
 
Новини / реалізовані проекти / PR в Україні для IT-сектору та стартапів
8 Квітня 2022
 

Реалізовано медіа-проекти для TeraSky та Startup Visa Lithuania



У грудні 2021-січні 2022 р.р. Publicity Creating було реалізовано PR медіа-проекти для партнерів з Литви. Один з проектів стосувався інформування про вихід на український ринок компанії TeraSky (Ізраїль), що є найбільш швидкозростаючим партнером Google Cloud у регіоні. TeraSky є великим оператором на ринку глобальних корпоративних сервісів - Google Cloud, Google Workspace, Business Analysis Tool Looker, та інших, вирішуючи проблеми міграції корпоративної хмари, безпеки та інші актуальні питання IT.

Інший проект був організований для Startup Visa Lithuania — це програма, заснована у 2017 році у Литві, що надає можливість для інноваційних компаній, які не входять до ЄС, увійти до екосистеми стартапів Литви. Програма сприяє швидкому та впорядкованому виходу на ринок ЄС, долаючи бюрократичні обмеження, і цим вже скористалися багато стартапів, в тому числі з України, а всього за 5 років дії програми нею скористалися понад 80 стартапів.

В обох випадках фахівці агенції Publicity Creating забезпечили розповсюдження інформації в українських медіа, було отримано низку публікацій у провідних ЗМІ, результати інформаування були позитивно оцінені замовниками.

15.12.2022
Новий продукт - Етична PR експертиза
5.09.2022
Прийнято програму по роботі з клієнтами на 2022-2023 р.р.
5.04.2022
Чому одному бренду може бути вигідно просувати усю товарну категорію
Обговорення