Адреса:
Україна, Київ

E-mail:
777publicity@gmail.com
 
Новини / реалізовані проекти / Мотиваційні тренінги: згуртування команди й робота на результат
22 Вересня 2010

Фахівці Publicity Creating розпочали серію тренінгів для компанії «Рубін».



Фахівці Publicity Creating розпочали серію тренінгів для компанії «Рубін». Метою заходів, що проводяться у вересні-листопаді поточного року, є формування єдиного бачення керівництвом та персоналом цілей компанії та шляхів їх досягнення. Компанія «Рубін», ексклюзивний постачальник витратних матеріалів під українським брендом ColorWay, прагне здобути лідерські позиції на вітчизняному ІТ-ринку в своєму сегменті. Зараз компанія входить у ТОП-5 ринку витратних матеріалів, проте вже у найближчих планах – завоювання місця у трійці лідерів.

Програмою тренінгів передбачено як мотиваційну (сенс і переваги бренду, репутація компанії й бренду, формування лояльності клієнтів та партнерів), так і навчальну (планування, тайм-менеджмент, спілкування з клієнтами та корпоративні стандарти) складову. Учасниками цих заходів стали продавці, топ-менеджери та керівництво компанії.

«Для персоналу компанії «Рубін» ми розробили ексклюзивну програму тренінгів, яка включає як ґрунтовну теоретичну підготовку, так і розгляд практичних ситуацій. Перші тренінги пройшли успішно: клієнт відзначив значне підвищення мотиваційного рівня персоналу та згуртованості команди», - зазначив генеральний директор компанії Publicity Creating Валерій Курейко
 

15.12.2022
Новий продукт - Етична PR експертиза
5.09.2022
Прийнято програму по роботі з клієнтами на 2022-2023 р.р.
5.04.2022
Чому одному бренду може бути вигідно просувати усю товарну категорію
Обговорення