Адреса:
Україна, Київ

E-mail:
777publicity@gmail.com
 
Статті / технології / PR-агентству Publicity Creating виповнилося 20 років
31 Січня 2018
PR-агентству Publicity Creating виповнилося 20 років

21 січня 2018 р.* виповнилося 20 років з початку діяльності на українському ринку PR компанії стратегічних комунікацій «Паблісіті Кріейтінг».

За цей час клієнтами Publiciy Creating стали понад 500 компаній практично з усіх напрямків бізнесу - IT-ринок (десктопи, ноутбуки, комплектуючі, ПЗ, системна інтеграція, роздрібна торгівля), будівельний ринок (будівельні та оздоблювальні матеріали, кондиціонування, вентиляція, сантехніка, опалення), агробізнес (сільгосптехніка, виробництво сільгосппродукції), автомобільний ринок (автомобілі і автозапчастини), енергетика і промисловість (нафтопереробка, гідравліка, електротехніка, виробничі підприємства), медицина і фармацевтика (рецептурні і безрецептурні препарати, предмети особистої гігієни, медичні клініки та центри), рітейл (продуктовий і непродуктовий), фінанси (банки, страхові компанії), послуги (юридичні, рекрутингові, консалтингові), а також організатори виставок, недержавні, культурні та громадські організації.

Серед клієнтів Publicity Creating - українські виробники і закордонні представництва, інжинірингові компанії та мережі магазинів, оператори ринку В2С і В2В, локальні і міжнародні бренди, для яких за 20 років було здійснено 1500 проектів. В рамках комплексних проектів, проведено сотні заходів, піар-кампаній в ЗМІ, прес-конференцій та прес-турів, написано тисячі прес-релізів і статей. Це величезний досвід, якому нема аналогів на українському ринку.

Понад 70% клієнтів працювали з «Паблісіті Кріейтінг» більше 3 років, і при цьому багато хто з них 5, 7, 10 і навіть 15 років поспіль. Ці факти говорять самі за себе.

Дуже багато компанія зробила для становлення і розвитку українського ринку PR, активно просуваючи Public Relations як окремий і самодостатній вид діяльності, стратегічно важливий для успішного розвитку компаній, підприємств і організацій, а також для розвитку цивілізованої конкуренції, зростання рівня поінформованості споживачів і громадськості, розвитку соціально відповідального бізнесу. З цією метою було проведено понад 20 масштабних довгострокових проектів, наприклад, програма на радіо «Оксамитові війни», рейтинг піар-агентств «Золоте Зерно», конкурс для журналістів «ДієСлово», конкурси для студентів «PRобійник», «Українці: Великі, відомі й невідомі», аналітичний проект« Імідж регіонів». Publicity Creating неодноразово виступала ініціатором та організатором досліджень PR-ринку, опитувань серед замовників, експертів, представників ЗМІ.

7 років поспіль силами Publicity Creating проводився PR-форум в рамках виставки REX, протягом 5-и років - День маркетингу в рамках виставки «Будівництво та Архітектура» (InterbudExpo) та інші заходи. Презентувалися нові технології і продукти, наприклад «Золоті PR-пакети» і «Чорно-білі PR-пакети». Також проводилися численні прес-заходи і круглі столи з обговорення актуальних проблем ринку та шляхів їх вирішення, навчальні семінари та тренінги, керівники агентства виступали на виставках, конференціях і форумах, перед різної аудиторією - від студентів до ділових кіл - як в Україні, так і за кордоном.

Підбиваючи підсумки 20 років діяльності, виникає питання - в чому полягає секрет успіху Publicity Creating на ринку і чим ця компанія відрізняється від інших?

Перш за все, відмінність полягає в унікальному поєднанні: системний і комплексний підхід з одного боку, інновації та гнучкість - з іншого. Чіткі алгоритми поєднуються тут з оперативністю, а нові продукти чудово доповнюють класичні перевірені методи. До того ж, робота агенції націлена на максимальне сприяння отриманню маркетингового результату для клієнта, тобто, на першому місці стоїть ефективність. Високий професіоналізм, помножений на невичерпну енергію - ось витоки міцних позицій компанії на ринку, яка давно відома як ключовий гравець ринку PR в Україні.

Сьогодні «Паблісіті Кріейтінг» продовжує працювати, використовуючи весь свій досвід, розробляючи стратегії, інформаційні моделі, програми лояльності, здійснюючи професійний консалтинг ТОП-менеджменту, інформуючи споживачів, ЗМІ і широку громадськість, проводячи заходи і прес-заходи, просуваючи компанії в Інтернет і соціальних мережах. Publicity Creating знаходить все нові і нові можливості просування клієнтів в сучасному складному світі.

Протягом 2018 року заплановано ряд проектів і заходів, присвячених 20 річниці компанії.

23 січня 2018 р.

* Фактично компанія почала свою діяльність в грудні 1997 року, але дата офіційної реєстрації - 21.01.1998 р, вона і стала офіційним днем ​​народження агенції.  Publicity Creating була першою українською (не мережевою і не закордонною) PR-агенцією в Україні.

Довідка:

Publicity Creating успішно працює на українському ринку 20 років, спеціалізація компанії - стратегічні комунікації та PR. Компанія входить в ТОП найбільш відомих та найбільш професійних PR-агенцій України, багато років є інформаційним лідером галузі і лідером рейтингу активності в соціальних мережах. За час роботи на ринку, Publicity Creating було реалізовано  1500 проектів  для 500 клієнтів, серед яких - великі українські та міжнародні компанії, представництва, які працюють на всіх основних ринках, як в секторі В2В, так і В2С.

 
28.07.2023
Як створити прес-службу підприєства в оптимальний спосіб. 
18.04.2023
Новий актуальний семінар-тренінг від Publicity Creating
15.12.2022
В центрі уваги — етика
11.01.2023
Publicity Creating продовжує розробку стратегічних документів
26.10.2022
Продовжується співпраця із Schneider Electric Україна
6.10.2022
Розроблено піар стратегію для центру “OpenInform”
15.12.2022
Новий продукт - Етична PR експертиза
5.09.2022
Прийнято програму по роботі з клієнтами на 2022-2023 р.р.
5.04.2022
Чому одному бренду може бути вигідно просувати усю товарну категорію